Jeugdwerking behaalt hoogste kwaliteitslabel !

We zijn een sterrenclub !

Supertrots zijn we. Na een audit door Voetbal Vlaanderen eerder dit jaar kregen we het fantastisch nieuws dat onze jeugdwerking het hoogst haalbare gewestelijk kwaliteitslabel behaald heeft.

Na een SWOT-analyse 3 jaar geleden hadden we onszelf de ambitie gesteld om een kwaliteitsster te behalen voor onze jeugdopleiding. We hebben toen een eerste audit laten uitvoeren en aan de slag gegaan met de feedback van Voetbal Vlaanderen maar – via de enquête – ook van ouders, trainers, spelers en vrijwillgers. Toen hebben we onze ambitie geformuleerd en gecommuniceerd via onze nieuwe jeugdvisie en daar de afgelopen jaren samen hard aan gewerkt.

Eerder dit jaar hebben we een 2e audit laten uitvoeren. Zo’n audit omvat een uitvoerig theoretisch luik, een praktische observatie op onze club en een enquête binnen de vereniging.

Vandaag worden we beloond door het behalen van een kwaliteitsster voor onze jeugdwerking ! Deze ster is het hoogst haalbare voor een gewestelijke voetbalclub.

DoublePassQualityClub

De enige in groot-Zedelgem

Mogen we een beetje chauvinistisch zijn? We mogen melden dat we momenteel de enige gewestelijke club in de regio zijn die een ster behaalde.

Onze sterkste punten (beter dan de mediaan) zijn: effectiviteit, voetbalopleiding, operationeel management, communicatie & HRM en organisatie.

Onze verbeterpunten (minderr dan de mediaan) zijn: accomodatie en strategie.

We blijven doorgaan

Onze ambitie reikt verder: we blijven doorgaan met de positieve feedback en we pakken de werkpunten verder aan met een concreet ‘Audit Actieplan 2021-2023’ zodat we binnen 3 jaar kunnen bevestigen op een nieuwe audit.

Proficiat aan iedereen: onze spelers, onze trainers, onze delegees, de sportieve jeugdcel, onze jeugdcoordinator en onze bestuursleden !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s