Nieuwe coronaregels met bubbels van 10

Stopzetting competities

KBVB heeft beslist om alle amateurcompetities (1e ploeg) voor dit seizoen stop te zetten en te annuleren. Het moment waarop andere leeftijdscategorieën (jeugd t.e.m. beloften) aan hun kalender mogen beginnen is afhankelijk van politieke beslissingen. Dit staat momenteel on hold.

Nieuwe coronaregels jeugdtrainingen

De jeugdtrainingen (U6-U17) zijn vanaf volgende week in een bubbel van max. 10. We hebben elke speler deze week gevraagd naar hun gekozen unieke hobby volgens de nieuwe regels (combinatie van hobbies voorlopig niet toegelaten). Voor de ploegen waar we meer dan 10 spelers hebben worden de trainingen opgesplitst (qua timing of per trainer). De trainers zullen per ploeg rechtstreeks naar de ouders communiceren hoe we dat concreet zullen doen (splitsen, beurtrol).

We rekenen op jullie begrip terwijl wij kiezen voor maximaal voetbalplezier maar ook maximaal rekening houden met alle veiligheidsmaatregelen.

Alle informatie Voetbal Vlaanderen

Lees er hier alles over: https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/nieuwe-coronaregels-en-bijkomende-informatie-mbt-stopzetting-competities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s