Verslag & video van onze warmste wedstrijd !

“De Warmste Wedstrijd: de klintjes tegen de groate”

Op donderdag 20 December om 18u vond de warmste wedstrijd plaats in FC Veldegem. We hadden het beloofd: “mét een spectaculaire verrassing!” Wat denk je: gelukt ?

‘De klintjes tegen de groate’

In het kader van de ‘Warmste Week’ speelden we een wedstrijd voor het goede doel: ‘De klintjes tegen de groate’. De jeugdspelertjes namen het op tegen de papa’s en één mama. In de kleedkamer kwam de allereerste verrassing letterlijk op de deur van de “klintjes” kloppen: Ruud Vormer en Hans Vanaken!

Club Brugge

FC Veldegem is niet de enige blauw-zwarte voetbalclub in de regio. De verrassing van de avond was dat 6 toppers van Club Brugge onaangekondigd de één na de ander het veld betraden. Vormer en Vanaken versterkten de ploeg jeugdspelers al van bij het begin. Wesley Moraes trad op als gelegenheidsscheidsrechter. De ploeg kon wat goede raad en coaching gebruiken en daar verscheen trainer Ivan Leko. Bij een blessure bleken Nakamba en Dennis de verzorgers van dienst.

1.200 euro voor het goede doel

We zijn zeer trots om deze unieke ervaring voor onze spelertjes in onze club te kunnen combineren met een mooie inzameling voor het kinderkankerfonds: 1.200 euro gaat naar het goede doel.

IMG_2526.JPG

Video’s

Alles werd gefilmd en een samenvatting van de match kan je zien op de Facebook-pagina van Club Brugge en van FC Veldegem of hieronder:

 

Foto’s

Artikels in de pers

DWW de-warmste-wedstrijd-de-klintjes-tegen-de-groate-affiche-1543693321

#WeAreVeldegem #BlauwZwart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s