Wedstrijdverslag 1e competitie-wedstrijd beloften

Beloften: FC Veldegem – Loppem 1-0

“Het was Loppem dat van bij de start het initiatief nam met meer balbezit en een 2-tal goeie kansen in de beginfase. Veldegem met een compacte veldbezetting probeerde vooral vanuit de omschakeling Loppem in de problemen te brengen. Dit resulteerde dan ook in een voorsprong net voor de rust: mooie aanval via Tristan Hausserman die Robin Buydaert op snelheid alleen voor doel bracht en mooi afwerkte.

Na rust schakelde Loppem over naar een 3-5-2 en kon FC Veldegem op de counter de wedstrijd beslissen maar dit gebeurde niet. Aan de overzijde stond Karel Derdaele in doel een zeer sterke wedstrijd te spelen en hield zo ook de 0 !

De 1e 3 punten zijn binnen voor de Beloften van Fc Veldegem en we moeten volgende week zaterdagmiddag in Snaaskerke de goede prestatie gaan bevestigen!”

Proficiat !

(vr 31-08-2018 20:00 F.C. Veldegem – Stormvogels Loppem)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s