Jeugdcoordinator: bedankt, Joost en welkom, Jurgen !

FC Veldegem heeft een nieuwe JeugdCoordinator (JC)

De afgelopen jaren was Joost Devlieghere onze jeugdcoordinator. Daarom, eerst en vooral, bedankt Joost voor dit jarenlang groot engagement voor onze vereniging! Recent heeft Joost aangegeven de fakkel te willen doorgeven. Hij blijft wel bestuurslid en verantwoordelijk voor ons jeugdtornooi en de extra-sportieve activiteiten.

Daarom verwelkomen we vanaf volgend seizoen Jurgen Vermaut als nieuwe jeugdcoordinator. Jurgen is leerkracht in een middelbare school in Oostende, heeft ervaring als trainer bij FC Veldegem, en is bereid om dit nieuw engagement op zich te nemen. Jurgen zal samen met onze sportief verantwoordelijke het beleid van de jeugdwerking uitwerken en in praktijk brengen. Hij zal hiervoor zoveel mogelijk in de club aanwezig zijn en de communicatie met spelers, ouders en trainers verzorgen.

“De jeugdcoördinator begeleidt en ondersteunt van de jeugdtrainers, afgevaardigden en wedstrijden van FC Veldegem met als doel elke jeugdvoetballer optimaal op te leiden dankzij een prima jeugdwerking”.
Meer info: “Rol van de jeugdcoordinator”

Woordje van de ex-jeugdcoordinator:

“Hallo iedereen,

Eerst en vooral verwelkom ik Jurgen als nieuwe jeugdcoordinator bij onze club. Ik heb dit jaren met veel goesting en passie gedaan, maar als de tijd begint te ontbreken moet je voor jezelf daar de conclusie uit nemen en een stapje opzij zetten. Ik heb het beste voor FCV voor ogen en zal dan ook alle andere taken die ik al deed verder zetten. Ik zal zeker ook nog wel te zien zijn op wedstrijddagen om de jeugd een hart onder de riem te steken. Verder wens ik Jurgen veel succes toe in zijn nieuwe taak binnen de club. Samen staan we sterk. FCV forever.

Vriendelijke groeten,
Devlieghere Joost”

De nieuwe jeugdcoordinator aan het woord:

“Beste,

Met veel respect voor mijn voorganger die deze taak al jaren uitgevoerd heeft binnen FC Veldegem neem ik de rol van jeugdcoördinator op mij. Toen ik gevraagd werd, heb ik hierover goed nagedacht eer te besluiten er vol voor te gaan. Zelf zal ik meer aanwezig kunnen zijn dan mijn voorganger, die door werk en andere omstandigheden buiten zijn wil dit het laatste jaar niet meer kon. Persoonlijk heb ik nog altijd veel te leren maar er zijn al enkele zaken die ik echt op de sporen wil krijgen. Vooral op het vlak van communicatie hoop ik het komende jaar grote stappen vooruit te zetten, samen met iedereen binnen de club. Ook naar de begeleiding en functie van de trainers en afgevaardigden toe is het echt onze ambitie deze geëngageerde mensen continue te ondersteunen zowel op als naast het veld.

We willen stappen vooruit maken door te leren uit het verleden. Wat komt maken we samen beter. Dus sluit ik deze tekst af met een vraag naar alle ouders en spelers, willen jullie samen met ons FC Veldegem beter maken? Ik wil in elk geval luisteren.

Met vriendelijke groet,
Jurgen Vermaut,
Jeugdcoördinator”

We wensen Jurgen veel succes !

Jurgen Vermaut
Tel: 0491/13.54.35
Email: Jurgen.vermaut @ petrusenpaulus.be

Processed with MOLDIV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s