Tip: BBF App

Een must voor alle afgevaardigden, trainers en ouders van jeugdspelers: de Best of Belgian Football (BBF) App. Je krijgt een handig overzicht van alle geplande wedstrijden en waarschuwt je als er een match wordt afgelast. Download via http://www.belgianfootball.be/nl/bestofbelgianfootball.
Belangrijk: wij publiceren bij de start van het seizoen de speelkalender op onze website http://www.FCVeldegem.be, maar aanvangsuren of wedstrijden kunnen wijzigen. Dus, gelieve de aanvangsuren die vermeld staan op deze App te volgen.

Meer info

 

Supporters kunnen er hun favoriete spelers op de voet volgen. Is je neef nog steeds topscorer? En heeft je dochter dit weekend gespeeld? Je krijgt instant een handig overzicht van het ganse Belgische speelveld. Maar de Best of Belgian Football app geeft iedereen niet alleen oren en oren op elk voetbalveld van het land, het wijst je via digitale wegenkaarten ook feilloos de weg ernaartoe of het waarschuwt je als er een match wordt afgelast.

Ontdek “Best of Belgian Football” via de gratis mobiele applicatie voor iOS en Android. Download de app via App Store of Google Play.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s