Onze nieuwe jeugdcoördinator, nieuwe jeugdtrainers en vacature terreinverzorger

1. Onze nieuwe jeugdcoördinator

De afgelopen 3 jaren was Jurgen Vermaut onze jeugdcoördinator. Daarom, eerst en vooral, bedankt Jurgen voor dit engagement. Recent heeft Jurgen aangegeven de fakkel te willen doorgeven. Hij blijft wel bestuurslid, verantwoordelijk voor ons jeugdtornooi en Gerechtelijk Correspondent voor de voetbalbond (sportieve administratie).

Vanaf volgend seizoen verwelkomen we Martijn De Clerck als nieuwe jeugdcoördinator. Martijn heeft jarenlange ervaring als trainer, waarvan 2 seizoenen bij FC Veldegem (U11 en beloften) en is zeer gemotiveerd om dit nieuw engagement op zich te nemen.
undefined

De TVJO – Jeugdcoördinator begeleidt en ondersteunt onze jeugdtrainers, afgevaardigden en wedstrijden van FC Veldegem met als doel elke jeugdvoetballer optimaal op te leiden dankzij een prima jeugdwerking. De jeugdcoordinator werkt nauw samen met jeugdsecretaris Jurgen die instaat voor de jeugd-administratie en met Yannis Devos als bestuurslid en algemeen verantwoordelijke jeugd. Zij zullen samen het beleid van de jeugdwerking uitwerken en in de praktijk te brengen. Onze TVJO zal zoveel mogelijk in de club aanwezig zijn en de communicatie met spelers, ouders en trainers verzorgen.
Meer info: “Rol van de jeugdcoordinator

We wensen Martijn bijzonder veel succes !
Martijn De Clerck
E-mail: trainermartijn@hotmail.com
GSM: 0468 41 66 65

Woordje van de nieuwe jeugdcoördinator:

“Ik heb van het bestuur het vertrouwen gekregen om de functie van sportief jeugdcoördinator te mogen bekleden.
Ik zal de jeugdtrainers ondersteunen en begeleiden, waken over een transparante, rechtlijnige en duidelijke voetbalvisie volgens leeftijdscategorie en garanderen dat elke jeugdspeler een maximum aan speelkansen krijgt, én waarbij het aspect FUN moet primeren.
Als ouder zijnde kunnen jullie ten allen tijde terecht bij mij met vragen, opmerkingen, etc.
Laten we samen een mooi verhaal schrijven naar de komende jaren toe!”

2. Jeugdtrainers volgend seizoen

We zijn trots: de puzzel voor de jeugdtrainers volgend seizoen is zo goed als klaar! We hebben voor elke jeugdploeg een topper kunnen strikken! Eerstdaags wordt dit gecommuniceerd en stellen we hen voor.

U wordt allen voor de start van het seizoen (normaal einde juni, maar in deze tijden nog onzeker) uitgenodigd voor de startvergadering waar we meer in details zullen geven over volgend seizoen.

3. Vacature: terreinverzorger

Nico was afgelopen seizoen onze terreinverzorger. Nico kan deze rol volgend seizoen niet meer doen wegens combinatie met zijn werk.
– De taakomschrijving omvat: onderhouden terreinen, gras afrijden, lijnen witten, netten repareren, reclameborden onderhouden.
– Er is een maandelijkse vergoeding voorzien (belastingsvrij statuut ‘Verenigingswerkers’).
Kandidaten mogen zich melden via het bestuur.

Een gedachte over “Onze nieuwe jeugdcoördinator, nieuwe jeugdtrainers en vacature terreinverzorger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s